Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Weleda lanserar nyheten Pomegranate Firming Facial OilHösten närmar sig och med det lanserar Weleda den nya ansiktsoljan Pomegranate Firming Facial Oil som består av en exklusiv blandning av åtta utvalda vegetabiliska skönhetsoljor från bland annat aprikoskärna, avokado och argannöt. Den ger intensiv näring och lyster samt bevarar hudens elasticitet. Ansiktsoljan är en effektiv anti-age produkt och en del av Weledas mest aktiva serie Pomegranate Facial Care.


Weledas produktserie Pomegranate Firming Facial Care får i september ett nytt tillskott med ansiktsoljan Pomegranate Firming Facial Oil. Med en effektiv blandning av åtta utvalda vegetabiliska skönhetsoljor är den rik på antioxidanter och verkar för att stärka huden. Granatäppleolja har antiinflammatoriska egenskaper samt skyddar huden mot fria radikaler och luftens föroreningar. Förutom granatäppleolja innehåller produkten även aprikoskärnolja som är rik på vitamin E, som hjälper till att motverka fina linjer och bevarar hudens elasticitet. Utöver dessa innehåller den även avokado-, argan-, macadamianöt-, jojoba-, sesam- och tistelolja. Tillsammans utgör dessa en utmärkt blandning av oljor med olika egenskaper som är anpassade för en mogen hud i behov av lyster och näring.


– Weleda har påbörjat en stark produktutveckling inom ansiktssegmentet, både av befintliga produkter och nya serier. En första nyhet i höst blir tillskottet med Pomegranate Firming Facial Oil som förstärker effekten i Weledas mest aktiva serie Pomegranate, säger Johanna Dannesund Eriksson, Nordisk Försäljnings- och Marknadschef på Weleda.


Ansiktsoljan är en effektiv anti-age produkt som passar perfekt för hud med tydliga ålderstecken i form av ojämnhet, minskad elasticitet och rynkor. Efter fyra veckors användning av Pomegranate Firming Facial Oil upplevde 91 % i en testgrupp att de fick en känsla av jämnare och fylligare hud och 74 % upplevde mer lyster. Den bästa metoden för att få oljans fulla effekt är att massera in ett par droppar på lätt fuktad hud. Oljan absorberas snabbt in i huden och ger en vacker lyster samtidigt som den vårdar och återfuktar. Använd Pomegranate Firming Facial Oil tillsammans med övriga ansiktsprodukter i Pomegranate Firming Facial Care-serien för bästa effekt. Den kan användas som serum under kräm, som en booster i dag- och nattkräm eller tillsammans med fuktserumet från samma serie. Pomegranate Firming Facial Oil är vegansk och består av 100 % naturliga råvaror. 


Pris 399 kr/ 30 ml och finns just nu att köpa på bland annat Åhléns och Hälsokraft.