Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Wiktoria släpper powerballaden ”Need you to know” och presenterar kommande debutalbum


Foto: Sony Music


Med över 77 miljoner streams på sin katalog så intog Wiktoria återigen popscenen förra året med singlarna "We Don't Talk", "Come to Me (64567)", ”ME" och ”H2BU”.Idag släpps nya låten ”Need you to know” vilket blir den första singeln för i år som även leder upp till Wiktorias kommande debutalbum som väntar i juni. Låten är en avskalad och naken powerballad som aspirerar mot ett mer ärligt och modernt popsound. ”Need you to know” är skriven av Wiktoria själv tillsammans med Matilda Frommegård och Kamilla Bayrak. Producerat har Johan Gustafsson gjort.


Lyssna på “Need you to know”

- Det här är inte bara en låt, det är mitt hjärta i tusen bitar men också resultatet av en process där jag fått läka. Det känns otroligt fint att få ge den till världen.


Foto: Sony Music


Wiktoria är en folkkär popartist som tog svenska folkets hjärtan med storm under sin medverkan i Melodifestivalen. Med över 75 miljoner streams på låtar så som "Not With Me"(2019), "OMG"(2019), "Save Me"(2018), "As I Lay Me Down"(2017) har Wiktoria ett register av flertal streaming och radiohits. Tre av hennes singlar har nått topp 10 på radiolistan i Sverige.


Wiktorias artistdebut var som en av deltagarna i Melodifestivalen 2016 med den country-inspirerande låten "Save Me" som hon kvalificerade sig direkt till final med. Hon var även en av deltagarna i Melodifestivalen 2017 med låten "As I Lay Me Down" och i Melodifestivalen 2019 med "Not With Me", återigen kvalificerad direkt till final båda gångerna. Hon har även setts i programmet "Stjärnornas stjärna" och varit med och gjort de svenska rösterna till Disneyfilmen "Vaiana" och Netflixfilmerna "Syskonen Willoughby" och ”I det blå”.


Följ Wiktoria: Instagram | YouTube | Facebook | TikTok