Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Your skin picknick awaits!Superfood is supergood for your skin


Det som är bra för kroppen är också bra för huden och ingenting ger en kraftigare näringsboost än superfoods. Elemis har därför utvecklat två nya tillskott till sin näringsrika, veganvänliga produktserie, Superfood; Fruit Vinegar Liquid Glow och Matcha Eye Dew. Det viktiga i dessa kraftpaket som förser huden med näring är komplexen “Supergreen” - och “Super-grain” som är rika på antioxidanter, omega fettsyror, vitaminer och mineraler. Superfood serien innehåller även Prebiotika som bidrar till att ge huden en sund mikroflora och hjälper till att balansera och bibehålla hudens ekosystem.Superfood Fruit Vinegar Liquid Glow


Veganvänlig, uppfriskande toner som skonsamt exfolierar bort spår av föroreningar och dagliga orenheter. Så mild att den kan användas dagligen efter rengöring för en ny lyster. Innehåller äppel-, aprikos- och persika-vinäger, prickly pear-kaktus, samt prebiotika från naturligt socker som balanserar hudens mikroflora. Huden känns återfuktad, balanserad och mindre oljig. Resultatet blir en strålande hud med synligt förbättrad klarhet. Lämplig för alla hudtyper och är unisex.


Rek ut 395 kr/145 ml
Superfood Matcha Eye Dew


Veganvänlig och svalkande ögongel som omedelbart tillför och bibehåller fukt under hela dagen. Lätt konsistens som absorberas snabbt och passar bra under makeup. Lätt att återapplicera för att fräsha upp ögonområdet när det behövs, resultatet blir ett utvilat och vaket intryck. Lämplig för alla hudtyper och unisex. Kan användas morgon och kväll.


Rek ut 455 kr/15 ml