YouTubern Amanda riskerar att bli hemlös, men lägger pengar på löshårYoutubern Amanda Konscansi livnär sig på sin kanal trots att hon bara tjänar 900 kronor i månaden på den. Nu får hon hjälp i programmet Lyxfällan så att hon ska slippa bo på gatan.


Youtubern Amanda Konscanski, 24, har hela 44 000 prenumeranter på sin Youtubekanal där hon lägger upp videos där hon bland annat gör slime och testar olika frisyer. Men trots många visningar på kanalen tjänar Amanda endast 900 kronor i månaden.


Nu har Amanda tvingats söka till programmet Lyxfällan då hon står utan fast inkomst, utan bostad och tjänar 900 kronor i månaden.


I dag har Amanda turen att få bo hon hos sina vänner som är snälla nog att låna ut både bostad och pengar till henne. Men skulle vännerna bestämma sig för att kasta ut Amanda hade hon blivit hemlös.


– Min plan B är ju gatan. Jag har bott på gatan förut då jag blev utkastad av min familj, då bodde jag i skogen och plockade blåbär för att ha någonting att äta, berättar hon i programmet.


När Lyxfällan går igenom Amandas skulder visar det sig att hon prioriterat helt fel.


– Jag lånade 5 000 kronor för att göra en hårförlängning, det blev ett roligt Youtubeklipp, berättar Amanda.


Lyxfällan sänds tisdagar 20:00 på TV3.


#lyxfällan #amanda #flashmagazine #youtuberRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby