Mode, skönhet & hälsa

På Flashmagazine kan du läsa om det bästa och senaste inom beauty, skönhet och mode! Vi testar nya skönhetsprodukter och behandlingar.

Vi bjuder på shoppingtips, stylingtips och trendkoll och rapporterar om både modevisningar och heta samarbeten i modevärlden.

big-banner_body-peel_w36_new.jpg

SKIN CITY.

Hudvård & makeup

Skin City älskar hudvård och är auktoriserade återförsäljare av de varumärken de säljer. Det innebär att de garanterar att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet. 

Följ Skin City på Instagram

  • Instagram
Skärmavbild 2020-09-09 kl. 09.01.37.png

RICH MOISTURE SECOND CONCENTRATE 

Rich Moisture Second Concentrate är ett rikt återfuktande koncentrat för alla hudtyper som ökar hudens fuktnivåer, både på ytan och på djupet, med en intelligent kombination av fuktgivande och fuktbevarande ämnen. En mix av gluconolactone (PHA-syra), hyaluronsyra, vitamin B5 (panthenol) och biosackarider balanserar hudens fuktnivåer och plumpar torrhetslinjer, medan niacinamid stärker hudbarriären och bidrar till en jämnare hudton. Extrakt från grönt te, centella asiatica och kamomill lugnar huden samt ger ett antioxidantskydd mot fria radikaler.

Stockholm Beauty Week

2020

Nya datum och ny luftig location pga Corona – Stockholm Beauty Week 2020 äger rum 20-22 oktober på Stockholm Waterfront!

Skärmavbild 2021-04-09 kl. 09.52.29.png
Ny-logo-overgammel_410x.png

© 2020 Av: Flash Media